Kunstnagels

Uw handen zijn uw visitekaartje en als uw handen er mooi en verzorgd uitzien, maakt dat een zelfverzekerde indruk. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie nagels en voor diegenen zijn kunstnagels de oplossing.
Met behulp van kunstnagels kunt u uw natuurlijke nagels verstevigen of verlengen.
Dit kan door middel van gel of acryl. Welk product voor u het beste is, wordt beoordeeld aan de hand van uw natuurlijke nagels en uw wensen.


Nabehandeling
Aangezien uw natuurlijke nagels gewoon doorgroeien en hierdoor een uitgroei zichtbaar wordt, is het raadzaam uw nagels tijdig te laten bijwerken om het evenwicht te herstellen en scheuren te voorkomen. Dit zal gemiddeld om de 3 weken zijn naargelang uw nagels groeien.

 

Nieuw bij Nails By Sacha : Polygel

Dè grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen ! Polygel is geen acryl en geen gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van beide producten in een heel nieuw systeem.

De voordelen van Polygel : 

Polygel is 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan de traditionele gels. Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl producten. Bovendien is het product geheel geurvrij met bovendien een superieure hechting. En.....alleen verkrijgbaar bij een gediplomeerd Polygel styliste !